1/2

Bon's Residence

Sriracha, Thailand

Type:  Residential

Size:  320 sqm

Client:  Bon Pattrakulchai

We mean it when we say "we design building of all scale". Our client in Sriracha wanted to build a small residential unit in the backyard of their existing house. The slope and stepping garden in their backyard gave us an opportunity to create this multi-level floor plates, which provide a transitional space between upper and lower garden. We created a few outdoor spaces for the family to enjoy and be connected to the garden. Open floor plan, operable glass facade and high ceiling allow plenty of indirect natural light and ventilation, while large cantilevered roof and movable screen walls block direct sun light from overheating the interior space.  

© 2020 NC Architects Co., Ltd.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White Instagram Icon